Distribucija

  • Madia Food Service servizio di distribuzione alimentare
  • Madia Food Service magazzino distribuzione alimentare

DISTRIBUCIJA

 

KAKOVOST IN PRODAJNA MREŽA

Storitev, ki si jo od nekdaj prizadevamo ponuditi strankam mora biti na isti ravni kot kakovost dobavljenega izdelka.
Verjamemo v svoj teritorij in želimo prispevati k njegovemu razvoju. Prepričani smo, da gostinska dejavnost lahko najboljše zastopa našo pomembno kulinarično dediščino. Za to želimo svojim strankam ponuditi izdelke višje kakovosti (katalog z več kot 4.000 priporočili), ki jih stalno obnavljamo.
Pozornost, ki jo namenjamo iskanju izdelkov, VELJA tako za zvesta podjetja, s katerimi SODELUJEMO ŽE DALJ ČASA, kot za nova sodelovanja.
OBVEŽEMO SE, DA BOMO OBISKALI  njihove obrate, NENEHNO TESTIRAMO izdelke, ki so že v našem IZBORU  kot tudi novosti, pri čemer se vedno osredotočamo na iskanje inovacij in kakovosti.

Hkrati verjamemo v ljudi in v dodano vrednost, ki jo oni lahko dajo, če delamo složno in sodelujemo. Z leti smo to vrednost prenesli na svoje storitve za stranke, katerih glavna značilnost je na ozemlju stalno prisotna drobno razvejana mreža usposobljenih in dinamičnih zastopnikov. Za čim večje zadovoljstvo naših strank smo še posebej pozorni na prijaznost in točnost našega osebja.

 

TEHNOLOGIJA

Kljub svoji usmerjenosti k »tradiciji« ostajamo v koraku s tehnološkim razvojem: nenehno vlagamo v najsodobnejše sisteme, s katerimi zagotavljamo ustrezno upravljanje hladne verige in celotne verige shranjevanja živil, notranje usposabljanje, rotacija izbora izdelkov ter natančnost in pravočasnost storitev. Vse vrednote, ki so za nas od nekdaj temelji našega načina dela.

Naša posebnost je smisel za »detajle«: izbira izdelka, ki najbolj ustreza potrebam strank, sledljivost blaga v živo in programi usposabljanja za dostavno osebje. Naše delo sledi strogi proizvodni logiki, podprti z našo izredno motivacijo in ljubeznijo za to, kar počnemo.

Leta 2006, smo med drugim prejeli certifikat UNI EN ISO 9001: 2008. To vključuje izvajanje politike sledljivost izdelka in spoštovanje vseh posebnih higienskih in sanitarnih parametrov za rokovanje z živili. Za zagotavljanje večje zanesljivosti našim strankam.

 

LOGISTIKA

Podjetje Madia se je z leti opremilo s tehnološko napredno logistično infrastrukturo, ki nam omogoča, da se na vsako zahtevo svojih kupcev odzovemo hitro, učinkovito in strokovno.

Smisel za detajle, ki nas odraža, začne že v našem skladišču, ki se vodi z najsodobnejšo opremo in postopki: gre za verigo, ki skrbi za vzdrževanje ustrezne temperature za shranjevanje različnih izdelkov, od trenutka, ko blago prevzamemo, do dostave (tako imenovana hladna veriga). Vsa embalaža je ustrezno označena in organizirana tako, da se možnost logistične napake zmanjša na minimum.
Podjetje Madia zelo skrbno distribuira izbrane izdelke s premišljenim vlaganjem v prevozna sredstva, da zagotavlja ustrezno temperaturo za tri ločene proizvodne linije, Suho in neživilski program (20° C), Sveže (-4° C) in Zamrznjeno (-20° C) in dobavo kupcu v skupni pošiljki.

 

DOSTAVA

Podjetje Madia izdelkov za gostinstvo ne le prodaja, temveč jih tudi ob strokovni in tehnični podpori osebja in lastnih vozilih, ki se ves čas pregledujejo, dostavlja neposredno v vaš lokal.
Distribucija, ki si jo prizadevamo nuditi svojim strankam, predstavlja znaten organizacijski zalogaj, ki temelji na uigrani in motivirani ekipi strokovnjakov.

Dodano vrednost Madie predstavlja tudi tisto timsko delo, s katerim vam lahko ponudimo “vse in takoj”, tudi ob koncu tedna in med prazniki.

Mirno se posvetite svojemu poslu, saj smo mi na vaši strani.