Podjetje

Že več kot dve desetletji nenehno rastemo in se razvijamo. Na trgu smo prisotni pod imenom Friulana Oli, vendar nas številne stranke poznajo pod imenom Pronto Catering, ki je natisnjeno tudi na logotipu na tovornjakih v našem voznem parku.
Z namenom, preseči to dvojno prepoznavnost in okrepiti našo podobo na tržišču, smo se odločili, da bomo spremenili ime in popolnoma prenovili našo blagovno znamko.
Ekipa podjetja je še vedno enaka, spremenili smo le ime; od sedaj naprej se predstavljamo z imenom Madia; gre za rezultat močne in dolgotrajne želje po posodobitvi, ki nas je sprva privedla do tega, da smo v prvih mesecih leta 2008 preselili sedež dejavnosti v San Quirino, kasneje pa celostno preoblikovali logotip in razpoznavne oznake podjetja.
Ime Madia izvira iz tradicionalnega lesenega kosa pohištva.
»Madia« (vrsta kredence) se je v preteklosti uporabljala za gnetenje testa ter hrambo moke, kvasa in ostalih živil. Podobno kot vloga, ki jo je v domovih iz preteklosti imela »madia«, naše podjetje že od nekdaj na trgu predstavlja na trgu »vsebnik kakovostnih izdelkov«, s katerimi ravnamo na moder, razumen način.