Svetovanje

La nostra visione del concetto di “consulenza” spazia in quella totalità di servizi che vanno oltre il food service.

Želimo vam pomagati pri razvijanju trendovskih kulinaričnih tehnik, pri oblikovanju privlačnega menija, ter pri zasnovi in razvoju marketinških akcij in vodenju uspešne komunikacije.
Strokovnjaki podjetja Madia vam dajejo na razpolago svoje znanje in izkušnje, s pomočjo katerih boste lahko povečali prodajo v vašem lokalu z najprimernejšimi metodami za doseganje najboljših rezultatov.
Naša prodajna mreža kapilarno pokriva celotno Furlanijo Julijsko krajino, Vzhodno Benečijo, Avstrijo (do Bavarske) in del Slovenije, s čimer lahko zagotovimo stalno podporo naših zastopnikov pri upravljanju naročil, vas pravočasno obveščamo o zadnjih novostih in vam ponudimo najnovejše izdelke in promocijske akcije.

Madia veliko vlaga tudi v interno izobraževanje in usposabljanje ter v krepitev strokovnosti in podkovanosti svojih prodajalcev. Zaradi stalnega vlaganja v izobraževalne tečaje za naše zastopnike smo se razvili v pomembnega partnerja in se lahko ustrezno odzovemo na vaše potrebe s svetovanjem in najprimernejšimi rešitvami.

Naše osebje vam lahko pomaga pri izbiri in uvajanju novih izdelkov, pri organizaciji dogodkov, zasnovi in individualnem oblikovanju oglaševalskega gradiva, skratka pri vsem, kar se izkaže kot koristno za promocijo in spodbude vašega podjetja.

 

SVETOVALNE DEJAVNOSTI (DA BO VAŠA PONUDBA ŠE PRIVLAČNEJŠA)

Naše svetovalne dejavnosti vam skupaj s promocijami in prodajno ponudbo omogočajo, da izboljšate svojo dejavnost. Na vašo neposredno zahtevo ali preko lokalnega zastopnika vam bomo pomagali, da bo vaša ponudba še bolj učinkovita.
Stopite hitreje v stik z nami tako, da izpolnite spodnji obrazec.

 

PROMOCIJSKE DEJAVNOSTI (DA OSTANETE KONKURENČNI)

•Ponudba novih izdelkov
•Izdelki s popustom
•Količinski popusti
•Sezonski popusti
•Oglaševanje po kanalih
•Posebne ponudbe
•Naša 3-tedenska akcija “Promotion”
•Ponudba po blagovnih znamkah